Novi Sad
10.12.2012.
07:34 > 11:00
Novosadski bend "Zbogom Brus Li", koji je nedavno obeležio dve decenije postojanja, objavio je spot za novi singl "Kokainka", sa anti-narko tematikom.
  • LOL

    10.12.2012 12:10
    hmmm
    Spotić je ok, Slavko i Zbogom Brus Li šarmantni i dopadljiv kao i uvek al mi nije zaista jasno što ima je ova saradnja trebala.Nit je lik ne zamenljiv i ekstremno talentovan niti je ovo bog zna kakav spot, mislim da će Zbogom Brus Li platiti veliku cenu ovim ne promišljenim potezom saradnje.Nakon čitanja njegovog bloga mogu samo da zaključim da mu je potrebno lečenje i to u instituciji zatvorenog tipa toliko mržnje, hipernacionalizma,šovinizma i fašima je izašlo iz grla ovog lika da mi ga je muka gledati.A što je naj gore rođen je u Banjaluci koja je veoma slična Vojvodini po nacionalnih mešanja, da sam skoro sigurna da je lik iz mešovitog braka pa mu je nakon tolko godina dunulo da mu to ne odgovara pa glumi hipernacionalistu i srbina.
  • 10.12.2012 09:05
    Opste je poznato ko su glavni akteri u trgovini opijatima, po nekoj definiciji, sve se svodi na izgovor "Bolje da budemo upoznati sa situacijom na terenu i da imamo potpunu kontrolu trzista".
    Sto se tice Nikole Pejakovica... Bio je pametniji dok se bavio glumom, posle procitanog fashistickog tekta koji je nalupetao odlucio sam da ga zauvek bojkotujem, te me ni ova pesma ne interesuje. Svaka cast super bendu, ali neka razmisle sledeci put cije ce pesme pevati. Sve ostale njihove pesme cu i dalje da slusam ali ovu NE.
  • 10.12.2012 08:55
    istina
    nazalost neki su pokusavali, nekima je dokazano, neki se osnovano sumljice za tu kriminalnu radnju...ranije bilo nezamislivo policajac - diler ili kriminalac...rak izjeda tkivo drustva - tradicionalne vrednosti: moral, postenje, ljubav, toleranciju...
  • Petar

    10.12.2012 08:39
    To je ono što je trulo u ovoj zemlji. Svi za koje imaš osećaj da su normalni ljudi od principa, pre ili kasnije okaljaju se na nekim beznačajnim stvarima, šuruju sa fašistima, učestvuju u talentima, rijalitima, prave budale od sebe i sl. Možda je taj Pejaković najbolji tip na svetu onako za druženje, ali ako napiše tekst kojeg se ne bi postideo ni Jozef Gebels, šta vi imate da petljate sa njim i još izlazite s tim u javnost? Ima nas dosta koje bi bio stid, a vi slobodno nastavite da tamburate.
  • Deranin

    10.12.2012 07:45
    Onaj isti Nikola Pejaković što je objavio tekst protiv nacionalno mešanih brakova?

    Super.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna